Ανακύκλωση

Ένα παραμύθι που είναι αληθινή ιστορία…

Προσφέρεται για μικρούς και μεγάλους. Σίγουρα, όλοι θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους σε έναν από τους δύο ήρωες καρτούν του ψηφιακού παραμυθιού.

Πάνω από 200.000 άτομα είχαν επισκεφτεί την σελίδα το 2010. Ο κ. Ευαισθητίδης και ο κ. Αδιαφόρογλου, πρωταγωνιστούν στην ψηφιακή ιστορία της Ανακύκλωσης Συσκευών.

Το microsite www.deneinaiparamithi.gr παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2009.

Κατασκευάστηκε για να προωθήσει την έννοια της ανακύκλωσης των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που περιέχουν ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία για το περιβάλλον.

Η καμπάνια τότε είχε αγγίξει τον κόσμο που άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για το που πετάει τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές.

Μερικά χρόνια αργότερα  αξίζει να το ξαναθυμηθούν όσοι το είχαν παρακολουθήσει πριν, όπως αξίζει να το δουν για πρώτη φορά όσοι το αγνοούσαν.

Είτε ως κ. Ευαισθητίδης είτε ως κ. Αδιαφορόγλου αξίζει να δείξουμε  στα παιδιά το ψηφιακό παραμύθι που δημιούργησε η Rascal.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ανακύκλωση
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ανακύκλωση: Περισσότερα άρθρα