Τετάρτη, 18 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Φοβάται κοινωνική έκρηξη ο Καρατζαφέρης – Επιστολή σε Μπαρόζο-Ρομπάι

Φοβάται κοινωνική έκρηξη ο Καρατζαφέρης – Επιστολή σε Μπαρόζο-Ρομπάι

Κοινωνική εξέγερση που «δεν έχει δει εδώ και δεκαετίες η Ευρώπη» φοβάται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ζητά από τους δανειστές να… χαλαρώσουν τα γκέμια!

«Εμένα, δε με ανάγκασε καμία Μέρκελ να μπω στο παιχνίδι. Και τώρα, πρέπει να είμαι απολογούμενος γιατί πήγα να βοηθήσω», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον Flash και τον Νίκο Ευαγγελάτο, μια μέρα μετά την επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι και τους επικεφαλής των παρατάξεων της Ευρωβουλής.

«Κανείς δε μου λέει τι θα γίνει την επόμενη μέρα», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που με την επιστολή του στις Βρυξέλλες ζητά καλύτερους όρους για τη διάσωση της Ελλάδας, προειδοποιώντας ότι αν τα σκληρά μέτρα συνεχιστούν, η λιτότητα θα πυροδοτήσει κοινωνική έκρηξη.

«Το επόμενο κύμα μεταρρυθμίσεων μπορεί να προκαλέσει οικονομική κατάρρευση και να πυροδοτήσει μια κοινωνική εξέγερση τέτοιας έντασης που δεν έχει δει εδώ και δεκαετίες η Ευρώπη», σημειώνει στην επιστολή του ο Γ. Καρατζαφέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλαξε ο Μανωλιός! Σκληρή Επιτροπεία από Υπουργούς και Τρόικα θα παίρνει νέα μέτρα

Tο … μπαλάκι στους αρχηγούς – Κρίνονται όλα στη συνάντηση με Παπαδήμο

Απολύσεις στο Δημόσιο και ενιαίο μισθολόγιο για όλους – Η “κρυφή” ατζέντα της τρόικας

Τελικά μένει στην κυβέρνηση ο ΛΑ.Ο.Σ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε