Τετάρτη, 2 Οκτ.
18oC Αθήνα

Η Γιολάντα Διαμαντή… αποκαθιστά το Βαγγέλη Περρή

Πολλά ακούγονται και λέγονται για την απόλυση της Γιολάντας Διαμαντή από το ραδιοφωνικό σταθμό Sfera.

Μετά τη διαφωνία που είχε με το Βαγγέλη Περρή κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους η διοίκηση του σταθμού απέλυσε τη ραδιοφωνική παραγωγό με αποτέλεσμα πολλοί να λένε ότι για αυτό ευθύνεται ο Περρής.
Με επιστολή της όμως η ίδια η Γιολάντα αποκαθιστά την αλήθεια αλλά και τον πρώην συνεργάτη της.

Όπως λοιπόν αναφέρει στην ανακοίνωσή της «επειδή, προφανώς από ενδιαφέρον για το οποίο ευχαριστώ θερμά, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζομαι ως θύμα απόλυσης εκ μέρους του Βαγγέλη Περρή, διευκρινίζω το προφανές για όσους μας γνωρίζουν, ότι δηλαδή ο Βαγγέλης δεν έχει καμία σχέση με την απομάκρυνση μου από το Sfera λόγω θέσης και σχέσης. Λόγω θέσης, γιατί την απόφαση την πήρε η ιδιοκτησία του σταθμού και λόγω σχέσης γιατί με τον Βαγγέλη δεν είμαστε απλώς συνεργάτες, αλλά συνδεόμαστε στενότατα σε φιλικό και οικογενειακό επίπεδο. Τα περί συμμετοχής του στην απόλυση μου διαψεύδονται τόσο από τα γεγονότα που συνέβησαν (φιλοξενία μου στο «Όλα 12» κ.λ.π) όσο και απ΄ αυτά που θα ακολουθήσουν.
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας και τρέφω την ελπίδα ότι σύντομα θα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός ώστε να επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του.»

Με όσα λέει λοιπόν η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός η σχέση της με τον Περρή δεν έχει επηρεαστεί καθόλου και συνεχίζουν να είναι καλοί φίλοι. Και ποιος ξέρει; Ίσως να τους ακούσουμε και πάλι ως ραδιοφωνικό δίδυμο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε