Πολιτική

ΛΑΟΣ σε Άδωνι: Να παραδώσεις την έδρα σου

Πίεση προς τον διαγραφέντα βουλευτή του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη ασκεί ο ΛΑΟΣ, προκειμένου να επιστρέψει την έδρα του, παραιτούμενος απο το βουλευτικό αξίωμα.

Ο ίδιος, πάντως, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδώσει την έδρα του.

Όμως διευκρίνησε ότι θα κρατήσει την έδρα του βουλευτή έως ότου ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την άρση του καμποτάζ για τα κρουαζιερόπλοια.

Το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ, με ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι τόσο με δημόσιες τοποθετήσεις του, όσο και στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι προτίθεται να παραδώσει την έδρα του και πρόσθεσε: “Αναμένεται ο λόγος του να γίνει πράξη”.

Ο κ. Γεωργιάδης εκλέγεται στη Β΄ Αθηνών και πρώτος επιλαχών στην περιφέρεια αυτή για τον ΛΑΟΣ είναι ο οικονομολόγος Μανούσος Ντουκάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλλαξε ο κοινοβουλευτικός χάρτης – Ένας στους 5 βουλευτες ή άλλαξε κόμμα ή δεν είναι πια βουλευτής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1