Δευτέρα, 5 Αυγ.
29oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Σε υψηλές τηλεθεάσεις κινήθηκαν και χθες οι καθημερινές σειρές του MEGA.

Τα «Μυστικά της Εδέμ» σημείωσαν μέσο όρο 36,8 στο γενικό σύνολο και 32,6 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς η Αμαλία και ο Πέτρος αναρωτιούνται που μπορεί να ξόδεψε χρήματα η Μελίτα, αλλά αποφασίζουν να μην την πιέσουν για απαντήσεις. Η Νταίζη συμβουλεύει την Αντιγόνη να φτιάξει τη διαθήκη της, γιατί ο Αραβαντινός φαίνεται ότι ήρθε για να πάρει το αίμα του πίσω. Η Δάφνη ανησυχεί για το επαγγελματικό μέλλον του Νικόλα, με την επικείμενη δίκη, αλλά η Νόρα την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι ο Λουκάς θα φροντίσει να πέσει στα μαλακά.

Ο Αστυνόμος πείθεται να βοηθήσει την Εύα με το σχέδιό της να παγιδεύσει το Θάνο. Η Αμαλία, ανήσυχη ότι η Μελίτα κάτι ετοιμάζει, ζητάει από τον Πέτρο να την παρακολουθήσει. Η Εύα δήθεν πείθεται να περάσει ένα βράδυ στο εξοχικό του Θάνου και του στήνει παγίδα, λέγοντας ότι την απήγαγε. Ο Θάνος συλλαμβάνεται. Ο Πέτρος αναγκάζεται να σηκώσει όπλο προκειμένου να προστατέψει τη Μελίτα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η «Ζωή της άλλης» χθες σημείωσε μέσο όρο 31,8 στο γενικό σύνολο και 26,4 στο δυναμικό κοινό.

Στο σημερινό επεισόδιο η Ξένια αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια, αλλά δεν καταφέρνει να της δώσει κάποια πειστική εξήγηση. Η Τόνια είναι πολύ σκεπτική απέναντι στην πρόταση του Φάνη, να τον συνοδεύσει στο αγρόκτημα.

Στο μεταξύ, ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το θέμα της Έλενας. Η Κάτια, αποφασίζει να κάνει μία πολύ σοβαρή συζήτηση με την Ελπίδα.
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε