Κυριακή, 4 Αυγ.
36oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Υψηλές τηλεθεάσεις κατέγραψε και χθες η Nielsen για τις καθημερινές σειρές του MEGA.

Τα «Μυστικά της Εδέμ» σημείωσαν μέσο όρο 36,8 στο γενικό σύνολο και 31,4 στο δυναμικό κοινό και η «Ζωή της άλλης» σημείωσε 31,2 και 18,6 αντίστοιχα.

Τι θα δείτε όμως, σήμερα στις αγαπημένες σας σειρές;

Κατ’ αρχάς, στα «Μυστικά της Εδέμ» η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι του Νικόλα αλλά δεν βρίσκει το Χρήστο εκεί. Η Στέλλα και η Νταίζη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην Ασφάλεια. Σύντομα, τις ακολουθεί και ο Νικόλας. Ο Θάνος πλησιάζει τη Μαρίλια και της ζητάει να μην μπει εμπόδιο στη σχέση του με την Εύα. Εκείνη τον προειδοποιεί να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά της. Η Εύα, διαισθανόμενη τον κίνδυνο, αποφασίζει να πάει στον Εισαγγελέα και να τον ενημερώσει για την ιστορία με το Θάνο, ελπίζοντας ότι θα παρέμβει.

Ο Λουκάς μαζεύει τη Στέλλα από την Ασφάλεια και εκείνη του λέει ότι δεν μετανιώνει, διότι νιώθει υποχρεωμένη να βοηθήσει τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή. Ο Παναγιώτης εξηγεί στο Νικόλα ότι θα μπορούσε να είχε μπλέξει πολύ άσχημα και προειδοποιεί τη Νταίζη να μην προσπαθήσει να φυγαδεύσει το Χρήστο, γιατί θα την παρακολουθεί συνέχεια. Η Νταίζη, όμως, είναι απαρηγόρητη, αφού συνειδητοποιεί ότι έχασε το Χρήστο για πάντα.

Η Μελίτα επισκέπτεται τη Νόρα και την προειδοποιεί ότι η Εριέττα, μόλις συνέλθει, θα θελήσει να την εκδικηθεί. Έτσι οι υποψίες της Νόρας για την εμπλοκή της στην απόπειρα δολοφονίας επιβεβαιώνονται!

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00.

Τι πρόκειται να γίνει όμως στη «Ζωή της άλλης»;

Η οικογένεια της Βάσως περνάει μεγάλη αγωνία. Η Ντορίτα έχει ενοχλήσεις στο στομάχι και αναβάλλει την εκδρομή με το Φίλιππο, προς μεγάλη δυσαρέσκεια του δεύτερου.

Ο Φάνης και η Ελπίδα πιέζουν την Κάτια πάρει τη σωστή απόφαση σχετικά με το θέμα της Ξένιας, αλλά εκείνη ξεφεύγει από την πίεση ζητώντας πίστωση χρόνου. Η Έλενα ζητάει από το Μάνο και το Φάνη ένα χρηματικό ποσό για να φτιάξει τη ζωή της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε