Κυριακή, 4 Αυγ.
32oC Αθήνα

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Παρά τις συνεχείς διακοπές από έκτακτα δελτία ειδήσεων λόγω των πολιτικών εξελίξεων και χθες τα «Μυστικά της άλλης» κατάφεραν να σημειώσουν υψηλή τηλεθέαση σημειώνοντας 33,1 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 30,6 στο δυναμικό κοινό.

Τι θα γίνει όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Λουκάς λέει στο Στέφανο ότι καλό θα είναι να περιμένουν να συνέλθει εντελώς η Εριέττα, πριν ξεκινήσουν πάλι τον πόλεμο με το Ρούσσο. Η Στέλλα προσπαθεί να παρηγορήσει τη Νταίζη, αλλά εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της μακριά από το Χρήστο και είναι πεπεισμένη ότι τον έχασε οριστικά. Η Νόρα και ο Λουκάς αποφασίζουν να πουν στην Αμαλία την αλήθεια για τη Μελίτα, προτού μιλήσουν στην αστυνομία.
Ο Θάνος πλησιάζει την Αγγέλα, ενώ έχει βγάλει βόλτα τον μικρό Άγγελο. Αυτό θορυβεί πολύ την Εύα. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μελίτα και την κατηγορεί για την απόπειρα δολοφονίας της Εριέττας, αλλά εκείνη τα αρνείται όλα. Η Αμαλία αρνείται να πιστέψει όσα της λένε ο Λουκάς και η Νόρα για τη Μελίτα. Αλλά και ο Πέτρος γίνεται έξαλλος, πιστεύοντας ότι χρησιμοποιούν τη Μελίτα για να χτυπήσουν εκείνον. Δηλώνει ότι ο πόλεμος μεταξύ τους θα κορυφωθεί και θα είναι αμείλικτος.
Η Νταίζη ζητάει από το Λουκά να φροντίσει το παιδί τους και να αναλάβει τα κληρονομικά της. Ο Λουκάς νιώθει ότι τον αποχαιρετάει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00

Με άνεση πάντως η «Ζωή της άλλης» βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης του «ΤΟΡ 20» της χθεσινής μέρας σημειώνοντας 39,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 27,1 στο δυναμικό κοινό.
Στο σημερινό επεισόδιο ο Αλέξης προτείνει στη Στέλλα να πείσουν τον πατέρα της να μπει για εγχείρηση, για να μπορέσουν κι αυτοί να προχωρήσουν με το γάμο τους. Η Ελπίδα μιλάει με τις κυρίες στο ίδρυμα και ζητάει τη βοήθειά τους, προκειμένου να εντοπίσει την άλλη κοπέλα.
Στο μεταξύ, η Ντορίτα ανακαλύπτει ότι οι ζαλάδες της μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από μια απλή ίωση στομάχου.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε