Κόσμος

Κομισιόν: «Δε μας έχει ενημερώσει ο Έλληνας πρωθυπουργός»

Και επισήμως, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει... παγώσει από τις εξαγγελίες Παπανδρέου και περιμένει να ενημερωθεί (τουλάχιστον) πριν αντιδράσει, το πιθανότερο αρνητικά.

Η φράση της εκπροσώπου της Κομισιόν πως «αυτό που μας συγκρατεί επισήμως είναι ότι οι Έλληνες δεν μας έχουν ενημερώσει επισήμως» μάλλον δείχνει ενόχληση από πλευράς Βρυξελλών για την πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού να κάνει δημοψήφισμα με θέμα τη στήριξη της χώρας με 130 δισεκατομμύρια ευρώ.

«Μέχρι να έχουμε, για παράδειγμα, μια επιστολή, ή κάτι τέτοιο, από τον Έλληνα πρωθυπουργό, δεν θα περίμενα να αντιδράσουμε», πρόσθεσε.

Η ίδια δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επεξεργάζεται μια δήλωση που θα δοθεί στη δημοσιότητα και περιμένει από την Ελλάδα να επιβεβαιώσει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να πάρει ΤΩΡΑ πίσω ο Παπανδρέου την απόφασή του πριν να είναι πολύ αργά

Τα λένε εκτάκτως για το δημοψήφισμα Μέρκελ-Σαρκοζί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ήπιε ούτε γουλιά από τον καφέ που του προσέφεραν στη Σαουδική Αραβία και οργίασαν οι θεωρίες συνωμοσίας
Ο Τραμπ πήρε το φλιτζάνι, το κράτησε απλά στα χέρια του και το άφησε στο τραπέζι - «Ίσως να ήταν δηλητήριο», «δεν πίνει καφέ, μόνο Diet Coke» έγραψαν στα social media
Ντόναλντ Τραμπ και Σαουδάραβας ηγέτης Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν