Κόσμος

Τώρα το ΕΛΚ αποθεώνει τον Σαμαρά

Ο πρώτος Ευρωπαίος αξιωματούχος που χαιρέτισε τη συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα ήταν ο πρόεδρος του ΕΛΚ.

Ο Βίλφριντ Μάρτενς επέλεξε το twitter για να τοποθετηθεί σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος τόνισε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς έδειξε «ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία» και καλωσόρισε την ανακοίνωση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Και αυτό μόλις μια μέρα μετά τον… εξάψαλμο του Γερμανού χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτή, Έλμαρ Μπροκ, συντονιστή σε θέματα εξωτερικής πολιτικής του ΕΛΚ, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει ανεύθυνη τη στάση του προέδρου της ΝΔ, τονίζοντας ότι αυτή ήταν η άποψη της πλειοψηφίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα: “Ανεύθυνη η στάση Σαμαρά”

Συμφώνησαν για συγκρότηση νέας κυβέρνησης – Αύριο Παπανδρέου-Σαμαράς αποφασίζουν για τον νέο πρωθυπουργό

Τα 4 τηλεφωνήματα και οι 11 βουλευτές που μετέπεισαν τον Αντώνη Σαμαρά

Το παρασκήνιο μιας ιστορικής συνάντησης

Τελεσίγραφο Ρεν για κυβέρνηση σωτηρίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Έλον Μασκ «οχυρώνει» τον Ντόναλντ Τραμπ: Η SpaceX φαβορί για την κατασκευή της αντιπυραυλικής ασπίδας «Χρυσός Θόλος»
Η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου σε κοινοπραξία με τις Palantir και Anduril προτείνουν δορυφορικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας με συνδρομητικό μοντέλο, αναφέρει το Reuters
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Έλον Μασκ