Τετάρτη, 7 Αυγ.
34oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η φωνή του MEGA πάει ΑΝΤ1 για να… αμαρτήσει!

Με τη φωνή του μας συντροφεύει καθημερινά μέσα από το MEGA και είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς.

Ο λόγος για το Χρήστο Σιμαρδάνη που πολλά χρόνια τώρα τον ακούμε στα σπικάζ των τρέιλερ του MEGA. Βέβαια εκτός από το να «δανείζει» τη φωνή του, τον έχουμε δει και σε αρκετά σήριαλ του σταθμού της Μεσογείων αλλά και σε ρόλο παρουσιαστή στην εκπομπή «Λεφτά στα τυφλά».

Τώρα λοιπόν ο Χρήστος Σιμαρδάνης θα μετακομίσει και απέναντι, δηλαδή θα είναι και στον ΑΝΤ1, αφού θα συμμετέχει ως ηθοποιός στην καινούργια σειρά που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας με τίτλο «Το αμάρτημα της μητρός μου». Έτσι, θα συνεχίσουμε να τον ακούμε στο MEGA ενώ από τα τέλη Φεβρουαρίου θα τον παρακολουθούμε να… αμαρτάνει στην καινούργια σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Μιας όμως και αναφερθήκαμε στη σειρά του Ρήγα αξίζει να σας πληροφορήσουμε για μία αλλαγή που έγινε στο καστ των πρωταγωνιστών. Αν και ήταν σίγουρο ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ρένια Λουιζίδου, τελικά κρατήστε μόνο… τη Λουιζίδου. Ο Βαλτινός δεν πρόκειται να παίξει στη σειρά καθώς το πρόγραμμα των θεατρικών του παραστάσεων δεν του επιτρέπει τα πολύωρα γυρίσματα που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από τις αρχές της καινούργιας χρονιάς ώστε η σειρά να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Φλεβάρη.

Έτσι, τόσο ο Ρήγας όσο και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 προσπαθούν να βρουν ποιος ηθοποιός θα είναι ζευγάρι με τη Λουιζίδου στο «Αμάρτημα». Σίγουροι για τη συμμετοχή τους όμως, στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκτός από τους προαναφερόμενους είναι η Νατάσα Καλογρίδη και ο Ορέστης Τζιόβας. Και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσουν και οι υπόλοιποι ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αρχές Ιανουαρίου. Αναμένουμε…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε