Τετάρτη, 7 Αυγ.
34oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα» και στη «Ζωή»

Δείτε απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα» και στη «Ζωή»

Mέσο όρο 28,5 στο γενικό σύνολο και 25,9 στο δυναμικό κοινό σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο της απογευματινής καθημερινής σειράς του MEGA «Κλεμμένα όνειρα».

Στο αποψινό επεισόδιο η Αλεξάνδρα καλεί ραδιοταξί στη γκαλερί και το κέντρο της στέλνει τη Βίκυ, που μένει κάπως αμήχανη απέναντι στη φιλική συμπεριφορά της πρώτης. Στο μεταξύ, ο Άρης και η Άντα ψάχνουν στα αρχεία του μαιευτηρίου και ανακαλύπτουν πως κάποιος έχει επέμβει και διαγράψει τα στοιχεία που ψάχνουν.

Με παρότρυνση της Φρύνης, η Φαίη καλεί το Σταύρο στο σπίτι της για φαγητό. Εκείνος δέχεται, παρά τη διακριτική δυσαρέσκεια του Ρώσου, που υποψιάζεται την έλξη του κολλητού του για τη Φαίη. Η Χρύσα και η Μάρω καλούν τη Μαρία για πεντικιούρ. Στη συζήτησή τους, η Μαρία ακούει ότι η Χρύσα έχει βάλει στο μάτι το Σταύρο. Ο Κριστιάν κι η Αντέλα είναι αγχωμένοι για το μέλλον τους, μετά την έκρηξη στο εργοστάσιο και τον τραυματισμό της Αντέλας. Ο Σιμόν τους ανακοινώνει πως θα σταματήσει το κολέγιο για να πιάσει δουλειά και να τους βοηθήσει οικονομικά. Εκείνοι προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη. Στο μεταξύ, ο γιατρός του νοσοκομείου ενημερώνει τον Δημήτρη για την απάτη του Άρη κι εκείνος αποφασίζει να λογαριαστεί με το γιο του.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:10

Επίσης, υψηλές τηλεθεάσεις κατέγραψε και χθες στους πίνακες της Nielsen και η «Ζωή της άλλης» σημειώνοντας 47,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 37,8 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Φίλιππος φροντίζει να μάθει ο Σήφης ένα πολύ σοκαριστικό μυστικό. Εκείνος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και σχεδιάζει την αντεπίθεσή του.

Η Λίλιαν απολαμβάνει όμορφες ερωτικές στιγμές, ενώ η Έλενα τονίζει στο Φάνη την απόφασή της να μείνει με τον Τζώρτζη. Ο Πέτρος βλέπει για πρώτη φορά τη Φιλιώ. Στο μεταξύ, ο Αλέξης περνάει δύσκολες ώρες στην Παλαιστίνη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε