Κόσμος

Πανικός στη Γαλλία με μη εγκεκριμένα εμφυτεύματα στήθους – 1 θάνατος

Περισσότερες από 30.000 Γαλλίδες που τον τελευταίο καιρό προχώρησαν σε εμφυτεύσεις σιλικόνης στο στήθος τους, θα πρέπει να τις αφαιρέσουν άμεσα γιατί κινδυνεύουν από φλεγμονές και καρκίνο.

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα ζητήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας από 30.000 γυναίκες να μπουν πάλι στο χειρουργείο και να αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα στήθους από σιλικόνη της μάρκας PIP, μετά την εμφάνιση αρκετών περιπτώσεων φλεγμονών και καρκίνου που παρουσιάστηκαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκεχειρία στα χαρτιά: Οι αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβάσεις και το «όχι» του Πούτιν για παράταση
Οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από τις προσπάθειες μεσολάβησης για ειρήνη, εκτός εάν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις προόδου σύντομα, δήλωσαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών του Μάρκο Ρούμπιο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1