Ελλάδα

Wi-Fi στο ΜΕΤΡΟ

Αφορά προς το παρόν 7 σταθμούς και το έργο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σε ανοιχτή πρόσκληση για την επιλογή φορέα για το έργο «Μελέτη, Εγκατάσταση, Θέση σε Λειτουργία και Διαχείριση Συστήματος Wi-Fi ανοιχτής πρόσβασης», που αφορά στους σταθμούς αστικών συγκοινωνιών Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ομόνοια, Πειραιάς και Νερατζιώτισσα προχωρά η Ανώνυμη Εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.).

Η διαδικασία ανάθεσης θα γίνει με τον τρόπο της ανοιχτής ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης και εκτιμάται ότι μέχρι 31/12/2011 το έργο εγκατάστασης δικτύου δωρεάν παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο στους επτά σταθμούς της ΣΤΑΣΥ θα έχει ολοκληρωθεί.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το κόστος της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. για την εγκατάσταση του δικτύου Wi-Fi θα είναι είτε μηδενικό είτε το ελάχιστο δυνατό (δεν θα ξεπερνά τις 20.000 ευρώ).

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συλλήψεις για παρασκευή και διακίνηση αναβολικών στη Θεσσαλία - Κατασχέθηκαν 8.000 τεμάχια αξίας 20.000 ευρώ
Η συνολική αξία των κατασχεθέντων ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, ενώ τα έσοδα από την παράνομη δραστηριότητά των συλληφθέντων εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τις 400.000 ευρώ
Θεσσαλία: Δύο συλλήψεις για παρασκευή και διακίνηση αναβολικών – Κατασχέθηκαν 8.000 τεμάχια αξίας 20.000 ευρώ