Κυριακή, 28 Ιουλ.
27oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιος star θα απουσιάσει από το «Dancing» και τι θα χορέψουν οι υπόλοιποι

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι το μεγάλο τελικό του «Dancing with the stars» και όλοι οι stars θα βάλουν για τελευταία φορά τα παπούτσια χορού. Διορθώνουμε: όχι «όλοι» καθώς από το talent show του ΑΝΤ1 θα απουσιάσει ένας από τους star.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από τον τελικό «Dancing with the stars» θα απουσιάζει η Νίκη Ξάνθου. Η κορυφαία ελληνίδα αθλήτρια δεν θα λάβει μέρος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της που δεν της επιτρέπουν να είναι στον τελικό του talent show.Οι υπόλοιποι stars όμως, που έλαβαν μέρος στο «Dancing» έχουν απαντήσει θετικά και μάλιστα αρκετοί από αυτούς θα κάνουν από σήμερα πρόβες για τα χορευτικά που θα παρουσιάσουν. Σε τι χορό όμως, θα επιδείξουν για τελευταία φορά στην πίστα του talent show οι stars το ταλέντο τους;
 
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες λοιπόν οι stars –κατά αλφαβητική σειρά- θα χορέψουν τους ετουςχορούς:
 
-Αργύρης Αγγέλου: Βαλς
-Νάσος Γαλακτερός: Jive 
-Γιώργος Γερολυμάτος: Ταγκό
-Ναταλία Δραγούμη: Freestyle
-Αγγελική Ηλιάδη: Samba
-Νατάσα Καλογρίδη: Paso doble
-Κώστας Μαρτάκης: Βαλς
-Ελεονώρα Μελέτη: Jive
-Νάντια Μπουλε: Flamengo
-Τρύφωνας Σαμαράς: Paso doble
-Μαρία Τσουρή: Rumba
-Γιώργος Χρανιώτης: Ταγκό
-Μαριέττα Χρουσαλά: Rock n roll
 
Επίσης, εκτός από τους stars στην πίστα του «Dancing» θα βρεθεί η Καλομοίρα Σαράντη και η Ήβη Αδάμου. Αλλά τις χορευτικές επιδόσεις της θα κληθεί να αποδείξει και η περυσινή νικήτρια και νυν κριτής του talent show Έρρικα Πρεζεράκου. Όπως βλέπετε λοιπόν, ο τελικός θα έχει πάρα πολύ χορό.
 
Και βέβαια, μην ξεχνάτε ότι όσοι επιθυμείτε να υποστηρίξετε το star που θέλετε να κερδίσει αλλά κυρίως, να συνεισφέρετε στο φιλανθρωπικό σκοπό του «Dancing» ενισχύοντας τα έσοδα για το «Make A Wish»  η ψηφοφορία μεταξύ των δύο φιναλίστ, Αργύρη Αγγέλου και Κώστα Μαρτάκη… τρέχει ήδη.
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε