Ελλάδα

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

Ο αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η μικρή άνοδο της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το Σάββατο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά 4 και βαθμιαία τοπικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα παροδικών βροχών στην ορεινή Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στα χέρια της ΕΛΑΣ 11 σκληροί δίσκοι και 3 καταγραφικά της εταιρείας φύλαξης που έδωσε τα βίντεο για τα Τέμπη
Οι σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να γίνει η αντιπαραβολή με τα βίντεο που είχαν κατατεθεί πριν από λίγες μέρες και να διαπιστωθεί η γνησιότητά τους
Τέμπη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ 11 σκληροί δίσκοι και 3 καταγραφικά της εταιρείας φύλαξης που έδωσε τα νέα βίντεο