Σήμερα λοιπόν στις 3 το μεσημέρι ο νεαρός σεφ θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Chef στον αέρα» που παρουσιάζει καθημερινά η Ελένη Ψυχούλη. Μάλιστα ο Γιάννης Αποστολάκης δεν θα πιάσει τις κατσαρόλες αλλά το… τεπανγιάκι, προσπαθώντας να μάθει στους τηλεθεατές πώς να το χρησιμοποιούν σωστά. Εκτός όμως, από τις χρησιμότητες του σκεύους που ψήνει, βράζει, μαγειρεύει χωρίς να χρειάζεται λάδι ο νεαρός σεφ θα δείξει και μία συνταγή για φιλέτο κοτόπουλο με λαχανικά στιρ φράι και αφράτα πανκέικς που γίνονται στο λεπτό και γαρνίρονται με σοκολάτα και κομματάκια φράουλας.
Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε τις χρησιμότητες του τεπανγιάκι, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στο κανάλι του Φαλήρου και να αφήσετε το Γιάννη Αποστολάκη να σας… μυήσει στα «μυστικά» του.