Ελλάδα

Πέντε προφυλακίστηκαν και ένας αφέθηκε ελεύθερος για την υπόθεση της τρομοκρατίας

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο μοναδικός από τους έξι συλληφθέντες που διαχώρισε τη θέση του και απολογήθηκε επί της ουσίας. Είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, που συνελήφθη στον Χολαργό, ως μέλος της Οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τις τυπικές απολογίες τους, οι πέντε συγκατηγορούμενοί του, που συνελήφθησαν στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι στον Κώστα Παπαδόπουλο πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Ήταν ο μόνος από τους έξι που απολογήθηκε επί της ουσίας αρνούμενος κάθε σχέση του με ένοπλη βία. Από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους ο Χρήστος Τσάκαλος απολογήθηκε για την υπόθεση του Βόλου, αλλά και για τις κατηγορίες που τον βάρυναν σχετικά με την αποστολή των παγιδευμένων πακέτων το περασμένο Νοέμβριο, ενώ η Όλγα Οικονομίδου απολογήθηκε για μία επιπλέον πράξη διακεκριμένης οπλοκατοχής, που αφορά τη δικογραφία του περασμένου Δεκεμβρίου για τις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε σπίτια στον Πειραιά και τη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης
Οι “Πυρήνες” έκαναν την απίστευτη ληστεία με την απαγωγή του διευθυντή της τράπεζας στο Βόλο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Κολυδάς για το μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Είναι η επαγόμενη ατμοσφαιρική δόνηση η αιτία;
Όταν υπάρχει απότομη και ακραία αλλαγή της θερμοκρασίας — για παράδειγμα, απότομα κύματα ψύχους ή καύσωνα — τότε δημιουργούνται ισχυρά ανοδικά ή καθοδικά ρεύματα αέρα
Βαλένθια
Ένας 30χρονος αναζητείται ως ύποπτος για τον θάνατο του λιμενικού στη Λέσβο - «Κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει την αυτοκτονία»
Η οικογένεια του λιμενικού που βρέθηκε κρεμασμένος, κατέθεσε επίσημη δήλωση με την οποία τίθενται δημόσια σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα στοιχεία που εξετάζονται γύρω από τον θάνατό του 29χρονου
Ο άτυχος 29χρονος λιμενικός που βρέθηκε απαγχονισμένος στη Λέσβο