Πολιτική

Εξομοίωση πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης και ανεργία σε σύσκεψη υπο τον πρωθυπουργό

Σε εξέλιξη στην Βουλή σύσκεψη με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α. Λοβέρδος, η υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λ. Κατσέλη και Γ. Κουτρουμάνης, αντίστοιχα, καθώς επίσης και ο διοικητής του ΟΑΕΔ Η. Κικίλιας και ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος.

Στην ατζέντα της σύσκεψης βρίσκονται, κατά πληροφορίες, τα θέματα της εξομοίωσης του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, τα επιδόματα ανεργίας, η επιχορήγηση ασφαλιστικών εισφορών, οι δράσεις του ΟΑΕΔ για την στήριξη της απασχόλησης, καθώς και τα προγράμματα διά βίου μάθησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1