Δευτέρα, 9 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Πήρε Πλιάγκα η ΑΕΛ – Ακολουθούν άλλοι τρεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου υπέγραψε συμβόλαιο ενάμιση έτους. Πολύ κοντά σε Κόζακ, Αλαντίερ και Κούλιτς οι “βυσσινί”.

Να κλείσει εντυπωσιακά το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου θέλει η ΑΕΛ στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν ήδη την απόκτηση του Δημήτρη Πλιάγκα, όμως τα σημαντικότερα έπονται.
 
Η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιαν Κόζαν. Ο επιτελικός μέσος, που είχε πολύ καλή παρουσία στο πρόσφατο Μουντιάλ με τη φανέλα της εθνικής Σλοβακίας, έρχεται για να καλύψει το κενό του ταλαιπωρημένου από τραυματισμούς Κανόμπιο και δεν αποκλείεται την Πέμπτη (27/01) να ανακοινωθεί και η απόκτησή του αφού έχει ήδη περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
 
Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό “μπαμ” που έχουν στα σκαριά οι άνθρωποι της ΑΕΛ. Το απόγευμα της Τρίτης έφτασε στην Λάρισα ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, Ζέρεμι Αλαντίερ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γάλλος φορ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες και στη συνέχεια εφόσον θελήσουν και οι δύο πλευρές, η συνεργασία τους θα συνεχιστεί. Σε αυτό ωστόσο θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο το κατά πόσο θα καταφέρει η ΑΕΛ να παραμείνει στην κατηγορία.
 
Ο τρίτος παίκτης που είναι πολύ πιθανό να φορέσει τα “βυσσινί” είναι ο Αυστριακός επιθετικός Σανέλ Κούλιτς, που αγωνιζόταν στην ελβετική Ξαμάξ.
 
Η ανακοίνωση:

“H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Πλιάγκα. Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Γεννημένος στις 26 Απριλίου 1985 ο Πλιάγκας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, χωρίς να καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Από το 2003 μέχρι το 2009 αγωνίστηκε κατά περιόδους ως δανεικός σε Μαρκό, Προοδευτική, Θρασύβουλο, Λεβαδειακό, ΟΦΗ και Ιωνικό. Τελευταίος του σταθμός πριν από την άφιξή του στη Λάρισα ήταν ο Βόλος, όπου αγωνίστηκε επί 1,5 χρόνο με τη φανέλα του τοπικού Ολυμπιακού, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας στη Super League το περασμένο καλοκαίρι. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε