Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Φωτιά” το twitter για τον Ιάσονα Σχινά! #syriza_rap δίχως αύριο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Για μία ακόμη φορά οι χρήστες του twitter δίνουν… ρεσιτάλ! Αφορμή ο “ντόρος” που έχει προκληθεί για τον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου, μία υπόθεση που προκάλεσε και την έντονη δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου!

“Τοποθετήσεις ορισμένου χρόνου με ημερομηνία λήξης”. Αυτή τη φράση χρησιμοποιεί ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενος πως πρόκειται για διορισμούς. Με νέο κείμενό του, ο Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος επιχειρεί να… αποκλιμακώσει την ένταση που έχει προκληθεί και σε αυτό φέρεται να έπαιξε ρόλο και η έντοννη δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου για τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο E tv, υπουργός της κυβέρνησης τονίζει χαρακτηριστικά πως “μεγαλύτερη ζημιά μας έκανε αυτή η υπόθεση παρά το ασφαλιστικό“!

Το νέο κείμενο του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Αυγής, την ώρα που από την πλευρά της αντιπολίτευσης ασκείται δριμεία κριτική για την υπόθεση.

Οι χρήστες του twitter δεν έχασαν μία ακόμη ευκαιρία και με τα σχόλιά τους έχουν κάνει το #syriza_rap πρώτο trend!

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε