Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Χρυσαυγίτες και συνδικαλιστές ΝΔ οι αγρότες στα επεισόδια

Συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής με στόχο να τορπιλίσουν τον διάλογο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει λόγο για μειοψηφία ακροδεξιών στους αγρότες.

«Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό», αναφέρει η Κουμουνδούρου και υπογραμμίζει ότι «οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου».

«Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χ.Α», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6