Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κάλεσμα από Ολυμπιακό! “Όλοι μαζί, για τα παιδιά όλου του κόσμου”

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Οι “ερυθρόλευκοι” συμπαρίστανται στο τεράστιο έργο της UNICEF και οι Φουστέρ, Μανιάτης, Ρομπέρτο και Ντομίνγκες καλούν όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια για τον εμβολιασμό των παιδιών σε όλο τον κόσμο, κάνοντας μια δωρεά στην ειδική ενότητα του site του Οργανισμού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Ο Ολυμπιακός και η UNICEF ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους, με στόχο να εμβολιαστούν ακόμα περισσότερα παιδιά μέσω της εκστρατείας “100% CAMPAIGN”.

Από το 2013, οι συνεισφορές του Ολυμπιακού έχουν συμβάλει στην προστασία σχεδόν ενός εκατομμυρίου μωρών, την υποστήριξη εκστρατειών κατά της πολιομυελίτιδας και την εκπαίδευση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

Στην προσπάθεια αυτός ο αριθμός να αυξηθεί και πολλά περισσότερα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, σε όλο τον κόσμο, να εμβολιαστούν, χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια!

Οι Γιάννης Μανιάτης, Νταβίντ Φουστέρ, Ρομπέρτο και Αλεχάντρο Ντομίνγκες κάνουν κάλεσμα για να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή, κάνοντας μία δωρεά στην ειδική ενότητα στο site της UNICEF, την οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ. Ό,τι μπορεί ο καθένας να προσφέρει είναι σημαντικό.

Γίνετε κι εσείς κρίκος στην αλυσίδα αγάπης της UNICEF και του Ολυμπιακού, με έπαθλο το μεγαλύτερο που κερδήθηκε ποτέ: περισσότερα παιδικά χαμόγελα, περισσότερα ευτυχισμένα και υγιή παιδιά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε