Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Σέρρες: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους που έβγαλαν πάνω από 8.000€ με διαρρήξεις καταστημάτων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δράστες κατηγορούνται για συνολικά 18 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών – Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με τη σύλληψή τους…

Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι, 16 και 17 ετών στις Σερρές, οι οποίοι κατηγορούνται για συνολικά 18 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών. Χθες τα ξημερώματα εντοπίστηκαν σε περιοχή των Σερρών και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το βράδυ της 10 προς 11 Ιανουαρίου του, είχαν διαρρήξει συνολικά 6 καταστήματα στις Σέρρες, από τα οποία και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά, η αξία των οποίων σύμφωνα με τους παθόντες είναι στα 920 ευρώ περίπου.

Επίσης διαπιστώθηκε πως διέπραξαν ακόμη 12 κλοπές – διαρρήξεις και 2 απόπειρες κλοπών σε καταστήματα στην ίδια πόλη, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά πάνω από 5.500 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και εμπορεύματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 2.500 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι δύο ανήλικοι έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντεςθα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε