Κυριακή, 20 Οκτ.
20oC Αθήνα

Στο ρελαντί η Ξάνθη! Νίκησε εύκολα τον Ηρακλή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Ξάνθη μετά τις 22 Νοεμβρίου. Ηταν καλύτερη του Ηρακλή, τον οποίο νίκησε 2-0 στην 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

To live του αγώνα

Η Ξάνθη είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ ο άφαντος στο πρώτο ημίχρονο Ηρακλής προσπάθησε να… εμφανιστεί στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με το… καλημέρα! Στο 3′ η Ξάνθη άνοιξει το σκορ στην πρώτη της επίθεση. Ο Λουσέρο βρήκε τον Νιέτο κι εκείνος με διαγώνιο σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Περνίς για το 1-0.

Μετά το γκολ, οι Ακρίτες έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την επίθεσή τους και ο Γηραιός κατάφερε να έχει την πρώτη του τελική στο 41′ όταν ο Μπαρτολίνι πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως ο Τσέναμο μπλόκαρε.

Καλύτερη ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη και πέτυχε και δεύτερο γκολ! Στο 63′ πάλι ο Νιέτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Τον είχε… τροφοδοτήσει με ωραία μπαλιά ο Ορφανίδης.

Επειτα, η Ξάνθη δεν δυσκολεύτηκε να παίξει συντηρητικά και να κρατήσει το 2-0 ως το τέλος.

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης (81′ Ζαμπάζης), Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (55′ Κυριακίδης), Μπαρτολίνι, Βέλλιος, Μπουλούτ
Ξάνθη: Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο (76′ Ντιμιτρόφ), Ορφανίδης (85′ Παπαστεριανός), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε