Δευτέρα, 22 Ιουλ.
29oC Αθήνα

ΑΕΚ αεράτη! Τριάρα στη Βέροια!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μία ακόμη νίκη. Επικράτησε χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα 3-0 της Βέροιας.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μετά το 2-0 της ΑΕΚ η Βέροια κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο αυτό δεν την οδήγησε στο γκολ. Αντιθέτως την αποτελείωσε λίγο πριν από τη λήξη η Ενωση με τρίτο γκολ.

Το ματς ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει… νωθρά και τη Βέροια να προσπαθεί να αιφνηδιάσε φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο γκολ. Μόλις στο 5′ ο Μαγέφσκι έπιασε το δυνατό σουτ λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, το οποίο ο Ανέστης έστειλε στο δοκάρι, ενώ στο 14′ η κεφαλιά του Νέτο -λιγο πριν το πέναλτι- πέρασε μόλις άουτ.

Η Ένωση έδειξε να… βρίσκει ρυθμό, κυρίως επειδή ο Γιόχανσον έπαιξε καλύτερα, αλλά η Βέροια συνέχισε να έχει δυνατή παρουσία μεσοεπιθετικά, δυσκολεύοντας την ανάπτυξη των “κιτρινόμαυρων” και πλησιάζοντας και πάλι τα καρέ του Ανέστη, κυρίως με προσπάθειες από την πλευρά του Ντίντακ.

Οι λάθος μεταβιβάσεις-ενέργειες συνεχίστηκαν από την ομάδα του Πογέτ (σε κακή ημέρα Σιμόες και Μάνταλος), οι γηπεδούχοι έδειξαν κουρασμένοι, με την “βασίλισσα του Βορρά” να παρουσιάζεται ικανή να… χτυπήσει με την πολύ γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και από στημένες φάσεις. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ -κόντρα στη ροή του αγώνα- βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 37′, με τον Βάργκας να σημειώνει το 7ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ… σχεδόν από τα αποδυτήρια! Στο 55′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και κεφαλιά-πάσα του Γιόχανσον, ο Αραβίδης έκανε το κοντρόλ στη μικρή και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα!

Αυτό το γκολ ηρέμησε την Ενωση περισσότερο που διατήρησε τον έλεγχο του ματς, αλλά πήρε μέτρα στο γήπεδο η Βέροια… Ωστόσο, στο 89′ η ΑΕΚ ήταν αυτή που κέρδισε πέναλτι… Ο Τζεμπούρ πού πηρε τη θέση του Αραβίδη μετά το 2-0 κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και όταν δοκίμασε να ξεπεράσει τον Μαλόν, εκείνος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Η εκτέλεση του πέναλτι από τον Μπουονανότε αποκρούστηκε από τον Καντιμοίρη, αλλά ο Μάνταλος πήρε την επαναφορά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Στο 93′ η Βέροια είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μαγέφσκι.

ΑΕΚ (Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (79’ Μπουονανότε), Μπαρμπόζα (66’ Πλατέλλας), Αραβίδης (57’ Τζεμπούρ)

ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Άρτσε, Σιόντης (74’ Καϊκούτ), Νέτο (57’ Γεωργιάδης), Κόλα, Μαγιέφσκι, Ναζλίδης

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε