Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ηρακλής – Πλατανιάς: Ας είναι έτσι όλα τα 0-0!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί η αναμέτρηση να είχε εξαιρετικό ρυθμό κι αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά Ηρακλής και Πλατανιάς δεν βρήκαν… στόχο, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 και παρέμειναν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Στο 0-0 έμειναν Ηρακλής και Πλατανιάς, στο ματς που έκλεισε την “αυλαία” της 19ης αγωνιστικής της Super League, στο Καυτανζόγλειο. Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο από τα πρώτα του λεπτά. Ο Ηρακλής μπήκε με… φόρα στο ματς και μόλις στο 4′ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Τσιλιανίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Σωτηρίου.

 

Μέχρι το 15′ ο Πλατανιάς περιορίστηκε σε αμυντικά καθήκοντα, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και έγινε απειλητικός προς της εστία του Χουάντερσον με κάποια αξιόλογα σουτ. Στο 40’ στον Ηρακλή «φώναξαν» για πέναλτι, σε ανατροπή του Λουκίνα από τον Σελίν, ωστόσο όπως φάνηκε και από το ριπλέι δεν υπήρχε παράβαση.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη, δεν επέτρεψαν στον Ηρακλή να βρει ρυθμό και να απειλήσει και είχαν μεγάλη φάση στο 57′ για να ανοίξουν το σκορ. Η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων, ο Μπουκουβάλας δεν απομάκρυνε όπως θα ήθελε και ο Γουνδουλάκης από τα τρία μέτρα σούταρε με δύναμη, όμως ο Χουάντερσον ενστικτωδώς έδιωξε με τα πόδια, σώζοντας την εστία του Ηρακλή.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ της νίκης μέχρι το τέλος, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε και το τελευταίο σφύριγμα του Λαμπρόπουλου βρήκε τους Ηρακλή και Πλατανιά να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης (76′ Πασάς), Ιντζόγλου, Μπουλούτ (63’ Ρομάνο), Λουκίνας (70′ Περόνε), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Ιτούα, Γκιάτιτς, Γουνδουλάκης (79′ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (85′ Μιλούνοβιτς), Ανγκούλο, Μενδρινός (65’ Ντίνας), Μουνάφο.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε