Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Τις ευκαιρίες ο Πανιώνιος, το “προβάδισμα” ο Αστέρας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μαζί στην 5η θέση της Superleague παρέμειναν Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης, μετά το 0-0 στη Νέα Σμύρνη. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, που δημιούργησαν ευκαιρίες και είχαν 2 δοκάρια – Πλεονέκτημα για τους Αρκάδες ενόψει της “μάχης” για τα πλέι οφ, αφού είχαν νικήσει στο ματς του πρώτου γύρου.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Φοβερή εκκίνηση για τον Πανιώνιο στο παιχνίδι, αφού κατάφερε να κλείσει από νωρίς τον Αστέρα στην άμυνα του και στα πρώτα 5 λεπτά είχε δυο δοκάρια με τους Βαλεντίνο Βλάχο και Μασούρα. Οι Αρκάδες παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν τους, με τους γηπεδούχους να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον Ανσαριφάρντ να σουτάρει άουτ στο 21′, μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια.

Από το 25′ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι που βόλεψε τους Αρκάδες. Παρόλα αυτά, οι Νεοσμυρνιώτες συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και να μην κινδυνεύουν. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 32′ από το μακρινό σουτ του Φούντα, που λίγο πριν το ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στο δικέφαλο.

Τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα στην επανάληψη, με τον Αστέρα να εμφανίζεται πιο ανταγωνιστικός. Οι δυο ομάδες όμως δεν έπιασαν καλό ρυθμό κι έτσι έπρεπε να φτάσουμε στο 65′ για να δούμε μια πολύ καλή φάση, με τον Μπαντή να διώχνει δύσκολα το εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μπακασέτα. Παρά τις προσπάθειες των “κυανέρυθρων” το 0-0 ήταν το τελικό σκορ, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει προβάδισμα, στη μάχη των δυο ομάδων για είσοδο στα πλέι οφ (είχε νικήσει 2-1 ματς του πρώτου γύρου).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε