Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Λευκή” ματσάρα στη Βέροια! Γλίτωσε ο Πανθρακικός

“Λευκή” ματσάρα στη Βέροια! Γλίτωσε ο Πανθρακικός

Η “βασίλισσα του Βορρά” είχε τις ευκαιρίες και το δοκάρι, αλλά η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε… ζωντανή κι έφυγε με το βαθμό από τη Βέροια, σε ματς για την 17η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Παρότι έπαιξε στην έδρα της, η Βέροια μπήκε… χαλαρά στο ματς, χωρίς να ασκήσει πίεση στον Πανθρακικό, που έδειξε ζωηρός και προσπάθησε να πλησιάσει στην αντίπαλη περιοχή. Μέχρι την συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών το θέαμα του παιχνιδιού ήταν ανύπαρκτο, αλλά η άνοδος της ομάδας της Κομοτηνής “έφτιαξε” την αναμέτρηση, με τον Λόπεθ να διώχνει εντυπωσιακά στο 21′ το σουτ του Ντιγκινί.

 

Χαρακτηριστικό της μέτριας εικόνας των γηπεδούχων στο πρώτο μισό του ημιχρόνου ήταν το ότι η πρώτη τους καλή στιγμή, που ήρθε στο 28′, με το σουτ του Κόλα να μπλοκάρεται εύκολα από τον Αθανασιάδη. Μέχρι το σφύριγμα του ημιχρόνου όμως η “βασίλισσα του Βορρά’ ήταν καλύτερη και έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες για το 1-0. Στο 40′ ο Παπαγεωργίου έδιωξε την κεφαλιά του Κόλα, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ναζλίδη.

Το δεύτερο μέρος είχε αρχικά καλό ρυθμό, με την Βέροια να έχει τον έλεγχο και τον Πανθρακικό να προσπαθεί να μην περιοριστεί στο δικό του μέρος του γηπέδου. Μάλιστα, ο Ελευθερόπουλος πέρασε τον Ιγκόρ στον αγώνα, έτσι ώστε να πιέζει ψηλά ο Πανθρακικός. Η συνέχεια όμως ήταν… επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, που ενισχύθηκαν και με την είσοδο του Αμπντούν.

Η Βέροια πίεσε, είχε και δοκάρι στο 65′ με τον Κόλα, αλλά παραλίγο να δεχθεί το γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα από την κεφαλιά του Μελίσση. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 86′, σώζοντας τους φιλοξενούμενους πάνω στη γραμμή, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε