Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Έδωσε τον γιο τους στον David Bowie για να τον σώσει από τα ναρκωτικά

Έδωσε τον γιο τους στον David Bowie για να τον σώσει από τα ναρκωτικά

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του θρύλου της μουσικής, η πρώην γυναίκα του David Bowie, Angie, αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είναι αποξενωμένη από τον γιο τους Duncan.

Δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Zowie Bowie, γνωστό ως Duncan Jones, τα τελευταία 28 χρόνια. Η Angie Bowie, που βρίσκεται στο σπίτι του Celebrity Big Brother, μίλησε στο αυστραλιανό περιοδικό New Idea και αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό τους ήθελε απεγνωσμένα να βοηθήσει τον David Bowie. “Ήξερα ότι έπρεπε να σώσω τον David. Δίνοντάς του τον γιο μας είχε έναν λόγο να ζει”.

Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και ήθελε να τον επαναφέρει στον ίσιο δρόμο. Στη βιογραφία του “Bowie: The Biography” από τον Wendy Leigh, ο συγγραφέας γράφει ότι τελικά απεξαρτήθηκε όταν πήρε την επιμέλεια του γιου τους. Μιλώντας για τις τεταμένες σχέσεις με τον γιο της στο CBB, εξήγησε ότι νιώθει καλά να μην τον βλέπει επειδή ήταν δική του επιλογή.

“Είναι πολύς καιρός” σημείωσε όταν της πρότειναν να έρθει σε επαφή μαζί του. Δεν έχουν επικοινωνήσει καθόλου τα τελευταία 28 χρόνια. “Είναι ώριμος άντρας. Αποφάσισε ότι δεν ήθελε να με ξαναδεί. Το αποφάσισε και δεν έχω πρόβλημα με αυτό”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε