Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Πιστολίδι ληστών και αστυνομικών στη Χαλκίδα! Κατάφεραν να ξεφύγουν…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκονται ευρείες αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, συνεπλάκησαν με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από διάρρηξη σε σπίτι, στο Μύτικα Χαλκίδας…

Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον 53χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, ότι δύο άγνωστοι άνδρες είχαν διαρρήξει την μπαλκονόπορτα και βρίσκονταν μέσα στο σπίτι! Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, πλησίασαν στο σημείο όπου εντόπισαν τους δράστες τη στιγμή που έφευγαν, υπερπηδώντας την περίφραξη του οικοπέδου.

Οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητα τους και ο ένας εκ των δραστών φέρεται να πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, ενώ εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη, στο πλαίσιο της οποίας οι δράστες λόγω της μορφολογίας της περιοχής και των συνθηκών φωτισμού, κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα είχαν κλέψει από το σπίτι, χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πηγή: EviaZoom

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε