Κυριακή, 20 Οκτ.
19oC Αθήνα

Πατέρας Μέσι: “Βρίσκεται εκεί που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί!”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι είναι φανερά συγκινημένος για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο γιος του. Με μήνυμά του ο Χόρχε αναφέρει το ταξίδι της οικογένειας στη Βαρκελώνη και όσα ονειρευόταν να πετύχει ο γιος του.

Εξηγεί ότι όλοι στην οικογένεια είναι αρκετά υπερήφανοι γιατί ο γιος του προσπάθησε πάρα πολύ για να μπορέσει να ανέβει όλα αυτά τα… σκαλοπάτια που τον έφεραν στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Το μήνυμα

«Φύγαμε από την Αργεντινή με όνειρα, φιλοδοξίες, αλλά και φόβους. Ο Λιονέλ φαινόταν να χαίρεται με το ταξίδι. Σίγουρα, στο μυαλό του γύριζε μόνο η ιδέα να φτάσει, να γνωρίσει και να μείνει στη Βαρκελώνη. Πιστεύω ότι, επίσης, υπήρχε στο μυαλό του η ιδέα να θριαμβεύσει σε αυτό που περισσότερο από όλα τα άλλα αγαπούσε: στο ποδόσφαιρο.

Σήμερα βρίσκεται εκεί που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα ήταν. Είναι ένα μέρος μαγικό, το οποίο άρχισε σταδιακά να κατακτά από το 2007 χρονιά με τη χρονιά και εκεί που ο κόσμος του ποδοσφαίρου τον αναγνώρισε πέντε φορές ως καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Όλοι στην οικογένειά του είμαστε υπερήφανοι, διότι όλα τα κατάφερε με τεράστια προσπάθεια, αφήνοντας πίσω πράγματα μεγάλης αξίας. Το πνεύμα και η ικανότητα του Λιονέλ να ξεπερνά τα πάντα, όπως επίσης και η διάθεσή του να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα δημιουργούν ένα μεγάλο παράδειγμα για όλους όσοι είμαστε κοντά του».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε