Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Συμμορία κοριτσιών έγδυσε και σακάτεψε στο ξύλο 15χρονη (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συμμορία κοριτσιών έγδυσε και σακάτεψε στο ξύλο 15χρονη (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα πλάνα του άγριου ξυλοδαρμού ανήλικης στη μέση του δρόμου σοκάρουν. Οι περαστικοί επέλεξαν να μην παρέμβουν αλλά να καταγράψουν το περιστατικό με τα κινητά τους.

Η συμμορία αρχίζει να χαστουκίζει και να κλωτσά την ανήλικη κοπέλα στο Lingao, στην Κίνα. Στη συνέχεια την ξεγυμνώνουν και συνεχίζουν να τη χτυπούν. Η 15χρονη κατάφερε να τρέξει για να ξεφύγει από την οργή τους, αλλά την έφτασαν και τη χτύπησαν ξανά. Μια ομάδα νεαρών κοριτσιών που φορούν σχολική στολή φαίνονται να στέκονται στο σημείο και απλά να παρακολουθούν.

Το viral βίντεο της σκληρής επίθεσης, που έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 4,4 εκατομμύρια χρήστες στο iqiyi.com και τραβήχτηκε από αυτόπτη μάρτυρα. άνοιξε τη συζήτηση για το κατά πόσο οι περαστικοί θα πρέπει να παρεμβαίνουν ή όχι σε αντίστοιχες επιθέσεις. Η τοπική αστυνομία διερευνά σε συνεργασία με τις αρχές δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος το σοκαριστικό περιστατικό.

Το CCTV News γράφει πως υπάρχει ένα κύμα σχολικής βίας τα τελευταία χρόνια. Μελέτη του China Youth Research Center το 2015 έδειξε ότι από τους 5.864 ερωτηθέντες σε 10 επαρχίες, το 32,5% έχει πέσει θύμα εκφοβισμού.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε