Τετάρτη, 31 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Θρήνος για τον Eminem! Πέθανε η κουνιάδα και μητέρα του παιδιού του

Θρήνος για τον Eminem! Πέθανε η κουνιάδα και μητέρα του παιδιού του

Συντετριμμένος από την είδηση θανάτου της Dawn Scott o διάσημος ράπερ Eminem. H 40χρονη πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ήταν η δίδυμη αδερφή της πρώην γυναίκας του διάσημου τραγουδιστή Kim Mathers, με το ζευγάρι τότε να έχει υιοθετήσει την κόρη της Alaina. Η αστυνομία στο Warren Michigan βρήκε το πτώμα της στο Motor City Trailer Park στο Ντιτρόιτ, ενώ αναμένονται και τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η Dawn, φίλη με τον Eminem από την παιδική τους ηλικία, πριν από 4 μήνες είχε μιλήσει για τον αγώνα της να νικήσει την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά, κατηγορώντας τον διάσημο ράπερ και την αδερφή της πως δεν τη βοηθούν καθόλου.

Ο on and off φίλος της Les Martin, που ζούσε μαζί της τα τελευταία 4 χρόνια, δήλωσε πως είχε τηλεφωνήσει πολλές φορές στη δίδυμη αδερφή της Kim, ζητώντας της να βοηθήσει την Dawn. “Προσπαθούσα να σώσω τη ζωή της. Μίλησα πολλές φορές με την Kim για να τη βοηθήσει αλλά δεν ήταν μια συζήτηση που ήθελε να κάνει. Ήθελε να αφήσει την Dawn να φύγει”. Σε παλιότερή του συνέντευξη ο φίλος της Les Martin είχε πει ότι έκανε ό,τι ναρκωτικό έπεφτε στα χέρια της. “Ηρωΐνη, κοκαΐνη, adderall. Αν ήταν χάπι, θα το έπαιρνε. Το Klonopin ήταν η πτώση της. Τα κατάπινε σαν να ήταν καραμέλες”.

Η Dawn Mathers

Η Dawn ήταν άστεγη από το 2014. Κοιμόταν σε καναπέδες και πολλά βράδια τα περνούσε στον δρόμο. “Ένα βράδυ τηλεφώνησα στην αδερφή μου και της είπα ότι δεν έχω πουθενά να πάω. Α”υτό δεν είναι πρόβλημά μου. Μη με ενοχλείς” μου είπε και το έκλεισε”, είχε αποκαλύψει στο RadarOnline.

Οι δύο αδερφές είχαν φύγει στην εφηβεία τους από το σπίτι και μετακόμισαν με τον Eminem και τη μητέρα του όταν ήταν μόνο 15 ετών. Το ειδύλλιό του με την Kim ξεκίνησε το 1989. Παντρεύτηκαν πρώτη φορά το 1999, χώρισαν το 2001 και ξαναπαντρεύτηκαν για να χωρίσουν μετά από 4 μήνες το 2006.

Η πρώην γυναίκα του Eminem, Kim

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε