Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Εφημερίδες: Τα σημερινά (08/01/2016) πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Εφημερίδες: Τα σημερινά (08/01/2016) πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Παρασκευή 08/01/2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών εφημερίδων.

Λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είναι… αφιερωμένα στη Νέα Δημοκρατία και τιος εξελίξεις στο Ασφαλιστικό. Οι κινήσεις των δύο υποψήφιων, Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη, μόλις δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, αλλά και οι αλλαγές που έρχονται για όσους έχουν ενταχθεί στις 100 δόσεις κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Στα βασικά θέματα της επικαιρότητας και οι “διορθώσεις” στο Ασφαλιστικό για τα μπλοκάκια και τους ελεύθερους επαγγελματίες, το παρασκήνιο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των εργοδοτών. Δείτε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Για τα ανταλλάγματα που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στους εργοδότες και το κυβερνητικό σχέδιο για τον επιμερισμό των βαρών του Ασφαλιστικού είναι τα κύρια θέματα που φιλοξενούνται στα πρωτοσέλιδα των σημερινών οικονομικών εφημερίδων. Φορολογία, Ασφαλιστικό και παγκόσμια οικονομία είναι τα θέματα που πρωταγωνιστούν σήμερα στις εφημερίδες. Δείτε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε