Σάββατο, 27 Ιουλ.
31oC Αθήνα

NBA: Ο Λεμπρόν προσπάθησε, αλλά “υποκλίθηκε” στους Σπερς (VIDEO)

ΦΩΤΟ instagram.com/kingjames
ΦΩΤΟ instagram.com/kingjames

Οι Κάβαλιερς του Λεμπρόν Τζέιμς ηττήθηκαν με 99-95 από τους Σπερς του Τιμ Ντάνκαν, με τον “βασιλιά” να… υποκλίνεται στον σούπερ σταρ των “σπιρουνιών”.

Μπορεί να είχαν να συναντηθούν σχεδόν ένα χρόνο, αλλά η αναμέτρηση των Καβαλίερς με τους Σερς ανέδειξε νικητές και πάλι τα “σπιρούνια” (99-95).

Ο Πάρκερ με 24 πόντους ήταν ο καλύτερος για την ομάδα του, ενώ ο Τιμ Ντάνκαν έδωσε το “παρών” σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα, δίνοντας την 32 σερί νίκη στην ομάδα του μέσα στο Κλίβελαντ.

Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισε ο Λε Μπρον Τζέιμς τόσο με τους 22 πόντους που πέτυχε, όσο και με το αποθεωτικό μήνυμα που έστειλε στον Τιμ Ντάνκαν.

«Δεν ξέρω πόσες φορές μας απομένουν για να παίξουμε ως αντίπαλοι, αλλά ποτέ δεν τις έχω θεωρήσει ως δεδομένες και ποτέ δεν θα το κάνω! Η συνέπεια που έχεις δείξει στο πέρας των χρόνων είναι ασύγκριτη και ως αντίπαλος είναι πάντα χαρά το να ανταγωνίζομαι στο ίδιο παρκέ με σένα! Ο επαγγελματισμός παραβλέπεται συχνά στο άθλημά μας, αλλά πάντα ήξερα ποιον θα έπρεπε να κοιτάξω αν δεν ήμουν κάποτε επαγγελματίας σε αυτό το όμορφο παιχνίδι και αυτός είσαι Εσύ. Από τον ένα Βασιλιά στον Άλλο και στον Καλύτερο Πάουερ Φόργουορντ που έχει παίξει ποτέ αυτό το παιχνίδι, όλη την Αγάπη και τον Σεβασμό μου Timmy D!».

Μία μόλις ημέρα μετά την ήττα τους στο Ντένβερ από τους Νάγκετς, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υποδέχθηκαν τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους… ξεπέρασαν με 116-98, με τον Κάρι να πετυχαίνει 30 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Φιλαδέφεια Σίξερς – Σικάγο Μπουλς 111-115(ΠΑ)
Μέμφις Γκρίζλις – Ντιτρόιτ Πίστονς 103-101
Σαν Αντόνιο Σπερς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 99-95
Γιούτα Τζαζ – Σακραμέντο Κινγκς 101-103

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε