Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Προβοκάτσια Κάλχα προς τον Αλέξη Τσίπρα Νο1

Προβοκάτσια Κάλχα προς τον Αλέξη Τσίπρα Νο1

Ο ρόλος του προβοκάτορα ενίοτε είναι ευχάριστος, ενώ δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και χρήσιμος.
 

Να, για παράδειγμα, προβοκάροντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι για το ασφαλιστικό πληρώνουν οι συνταξιούχοι, πληρώνουν οι αγρότες, πληρώνουν οι επιχειρήσεις, πληρώνουν και οι μισθωτοί και μένουν στο απυρόβλητο μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, μπορεί ο Κάλχας να βοηθήσει τον πρωθυπουργό να δει το θέμα και να αποτρέψει τουλάχιστον την αύξηση της μισθολογικής δαπάνης.

Γιατί δεν είναι δυνατόν αυτοί που υπέστησαν τα λιγότερα, μετά τους πλούσιους και τους αγρότες είναι γεγονός, στη διάρκεια της κρίσης να μη σηκώσουν και τώρα ένα μέρος των βαρών, ιδίως από τη στιγμή που το κεντρικό πρόβλημα δεν είναι το ασφαλιστικό, αλλά η πορεία των δημόσιων οικονομικών τα επόμενα χρόνια.
Κι αν Αλέξη δεν θέλεις να μειώσεις τους μισθούς στα υποψήφια ψηφαλάκια σου, τουλάχιστον μην κάνεις προσλήψεις και κάλυψε τα κενά με μετακινήσεις αργόσχολων και πλεονάζοντος προσωπικού σε ορισμένες υπηρεσίες και οργανισμούς.
Και μην μου πεις ότι δεν περισσεύει κανένας γιατί θα σου υπενθυμίσω τη λαϊκή ρήση “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες”.

Ελπίζω σε καλή χώνεψη, Αλέξη… 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε