Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Πετρόπουλος: Υπάρχουν κύκλοι που ερωτοτροπούν με την ανωμαλία…

Πετρόπουλος: Υπάρχουν κύκλοι που ερωτοτροπούν με την ανωμαλία…

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι εννοούσε χθες βράδυ ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος όταν έλεγε ότι υπάρχουν «κυκλοι που ερωτοτροπούν με την ανωμαλία».

Ο κ. Πετρόπουλος μίλησε αργά χθες βράδυ στο Star και έκανε λόγο για «κύκλους που ερωτοτροπούν με την ανωμαλία έχουν στοιχισμένη συμπεριφορά και προκαλούν διαρκώς αναταραχή και κλίμα εκτροπής». Και πρόσθεσε: «Κάποιοι κρύβονται πίσω από τους αγρότες, όχι πολιτικά κόμματα και συνδικαλιστικοί και επιστημονικοί φορείς, κάποιοι ερωτοτροπούν με την ανωμαλία».

Αναρωτήθηκε μάλιστα: «Πως αλλιώς θα εξηγούσατε τον εγκλεισμό επί 12 ώρες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Κομοτηνή από στοιχεία τα οποία ξέρουμε τι προέλευση είχαν; Δεν μιλάω για όλον τον κόσμο που ήταν εκεί, μιλάω για αυτούς που κατηύθυναν τις δράσεις. Υπάρχει μία συμπεριφορά που προκαλεί ταλαιπωρία στο κοινό, καταστρέφει την οικονομία και πλήττει τον τουρισμό. Κάποιοι εμποδίζουν το διάλογο».

Είπε ακόμα: «Εγώ εμποδίστηκα στην Πάτρα που πήγα να συζητήσω από κάποιους κύκλους. Πήγαν 150 τουλάχιστον να δημιουργήσουν μεγαλύτερα από την Κομοτηνή. Κάποιοι εμποδίζουν το διάλογο».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε