Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Καμπιάσο – Τα πλάνα του Σίλβα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού επέστρεψε από την πατρίδα του και προπόνησε τους Πειραιώτες εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Ξάνθη, για την 19η αγωνιστική της Superleague.

Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει ενόψει Ξάνθης αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού με κυριότερη την επιστροφή του Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Σαλίνο.

Ακόμα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται τη χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Μποτία στη βασική εντεκάδα., έχοντας σαν παρτενέρ τον Σιόβα και όχι τον Ντα Κόστα.

Την ίδια ώρα, δεδομένη είναι η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στην ενδεκάδα, από τη στιγμή που ο Εστεμπάν Καμπιάσο (έχει υποστεί μία κάκωση στο μηρό) θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες.

Ο Αργεντινός δεν θα είναι έτσι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη (εντός – 23/1), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός – 30/1-1/2) και ΠΑΟΚ (εντός – 6/2-8/2), αλλά και τους δύο προημιτελικούς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (27/1 και 3/2).

Σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψει περισσότερο από τρεις εβδομάδες, τότε μοιραία η συμμετοχή του θα είναι τουλάχιστον αμφίβολη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (13/2-15/2) και το πρώτο ματς με την Άντερλεχτ για τη φάση των “32” του Europa League στο Βέλγιο (18/2).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε