Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Έχει κάνει πελάτη του τον Αστέρα! Νέα νίκη για Παναιτωλικό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τη δεύτερη φετινή νίκη του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 2-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Από την πλευρά της, η ομάδα  του Στάικου Βεργέτη έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Αγρίνιο και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη των πλέι οφ.

Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση.

Ο αγώνας:

Γεμάτο φάσεις για γκολ ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Αγρίνιο. Οι δύο ομάδες έφτασαν ουκ ολίγες φορές κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, ωστόσο δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Γιάννου στο 1′.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Μαρκόφσκι στο 7′, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Μπαντή, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να τον “σταματάει”. Στο 26′, ο Μπαντής απέκρουσε εντυπωσιακά και το σουτ του Μάρκος Πάουλο, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να στέκεται τυχερός στο 37′, βλέποντας την κεφαλιά του Γκοϊάν να περνάει δίπλα από το δοκάρι του.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε εκρηκτικός, με τη διαφορά πως οι δύο ομάδες κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς στα δίχτυα. Στο 53′, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ, με τον Ρουσκουγέδα να εκμεταλλεύεται την υπέροχη πάσα του Βιγιαφάνες και να νικάει τον Μπαντή. Η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης ήταν, όμως, άμεση. Στο 63′, ο συνήθης ύποπτος Γιάννου πήρε το ριμπάουντ, έπειτα από απόκρουση του Κυριακίδη σε σουτ του Φερνάντες, και έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) με κοντινό πλασέ.

Οι Αγρινιώτες όχι μόνο δεν αιφνιδιάστηκαν από την ισοφάριση του Αστέρα, αλλά βγήκαν άμεσα μπροστά, προκειμένου να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Είχαν δοκάρι στο 69′ με τον Βιγιαφάνες, ενώ στο 72′ κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης με τον Παπάζογλου, ο οποίος νίκησε με κεφαλιά τον Μπαντή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τεράστια ευκαιρία να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας στο Αγρίνιο, αλλά στο 87′ ο Μάκος έσωσε τον Παναιτωλικό, αποκρούοντας πάνω στην γραμμή σουτ του Τσοκάνη.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μάρτιν, Κούσας, Ρουσκουγιέδα (72′ Κάπελ), Βιγιαφάνες (79′ Βασιλούδης), Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο (89′ Κουτρουμάνος), Μύγας, Ουάρντα.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λανθαρότε, Φερνάντες (69′ Παπαδόπουλος), Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Φούντας (77′ Τσοκάνης), Λούι, Γκοϊάν, Χαμντανί, Ιγκλέσιας (67′ Κουρμπέλης), Γιάννου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε