Πολιτική

Αποστόλου για μπλόκα αγροτών: Κάποιοι θερμόαιμοι ανεβάζουν τους τόνους όπως στην Κομοτηνή

Λίγη ώρα πριν καθίσει δίπλα στην Όλγα Γεροβασίλη, τον Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Τρύφωνα Αλεξιάδη για τη συνέντευξη Τύπου για το ασφαλιστικό, ο Βαγγέλης Αποστόλου είχε ανεβάσει τους τόνους και είχε ρίξει λάδι στη φωτιά όσον αφορά στις σχέσεις της κυβέρνησης με τους αγρότες. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μίλησε για θερμόαιμους που ανεβάζουν τους τόνους στα μπλόκα των αγροτών.

Όλα έγιναν στη Βουλή, όταν ο Βαγγέλης Αποστόλου αναφερόμενος στα μπλόκα των αγροτών είπε ότι “σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται κάποιοι θερμόαιμοι που ανεβάζουν τους τόνους και θα γίνουν υπερβολές, όπως συνέβη στην Κομοτηνή”. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τετάρτη (20.01.2016) κρατήθηκε “όμηρος” στο κτίριο της αντιπεριφέρειας Κομοτηνής για σχεδόν 12 ώρες, καθώς συγκεντρωμένοι αγρότες είχαν αποκλείσει το σημείο.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε επίσης ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να απαλύνει τις όποιες επιπτώσεις από το νέο φορολογικό των αγροτών και πρόσθεσε ότι, δεν υπάρχουν όσα διαδίδονται και αντίθετα οι επιπτώσεις από τη νέα φορολογία των αγροτών “είναι διαχειρίσιμες”.

Και έβαλε στο κάδρο των ευθυνών για όσα γίνονται και τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο, λέγοντας ότι τα μέτρα που λαμβάνονται, προβλέπονται από τη συμφωνία με τους εταίρους και η οποία υπερψηφίστηκε από όλα τα κόμματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1