Τετάρτη, 31 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Θήβα: Στο νοσοκομείο από επίθεση σκύλου – Χαμός στο facebook από την καταγγελία (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook

Η φωτογραφία της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση του σκύλου, έκανε την υπόθεση κεντρικό θέμα συζήτησης στο facebook…

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Τάχι Θηβών όταν ένας άγριος σκύλος έκανε επίθεση σε μια κυρία μεγάλης ηλικίας με πολλά προβλήματα υγείας (εγκεφαλικό και προβλήματα καρδιάς). Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο facebook, χωρίς η άτυχη γυναίκα να του κάνει τίποτα πήγε να την πιάσει από το λαιμό και εκείνη έβαλε μπροστά το χέρι της με αποτέλεσμα να την δαγκώσει στο χέρι και την κοιλιά.

Το σκυλάκι της κυρίας όρμησε στον άγριο σκύλο και την έσωσε από ακόμα χειρότερες καταστάσεις. Όλο το βράδυ διανυχτέρευσε στο νοσοκομείο με πάρα πολύ πόνο. ”Την επόμενη μέρα πήγαμε στην αστυνομία και μας είπαν να πάμε στο Δήμο Θήβαίων. Πήγαμε στο Δήμο και μας είπαν οτι δεν μπορουν να κάνουν τιποτα και εκείνοι έδωσαν το τηλεφωνό μας στο φιλοζωικό όμιλο Θήβας για να επικοινωνήσουν μαζί μας για να δούμε τι θα γίνει με αυτον το σκύλο και ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μας…

ΦΩΤΟ από facebook

Στείλαμε μήνυμα σε μέλος του Φιλοζωικού Όμιλου Θήβας και ακομα δεν μας εχουν απαντήσει. Άρα το συμπέρασμα είναι οτι αν ένας σκύλος επιτεθεί σε εναν πολίτη απλως κανεις δεν ενδιαφέρεται αν όμως ένας πολίτης κάνει κακό σε εναν σκύλο ο πολίτης θα αναγκαστει να πληρώσει το πρόστιμο και θα τρέχει στα δικαστήρια και μπορει να τον βγάλουν και στα κανάλια σαν εγκληματία. Άρα το τελικό συμπέρασμα είναι οτι ένας σκύλος είναι πιο σημαντικός απο μία ανθρώπινη ζωή” αναφέρει η κυρία Νικολαϊδου στην καταγγελία της.

Πηγή: facebook – Ντιάνα Νικολαϊδη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε