Παρασκευή, 4 Οκτ.
28oC Αθήνα

Αngie: “Ο Bowie δοκίμασε να με στραγγαλίσει! Κάναμε… τρίο πριν παντρευτούμε”

ΦΩΤΟ Daily Video
ΦΩΤΟ Daily Video

Πήραν διαζύγιο το 1980… Εννεα χρόνια πριν η Angie και ο David Bowie απέκτησαν ένα γιο τον Zowie (πλέον Duncan)… Δεν ήξεραν το φύλο του παιδιού τους “αλλά ο David είχε αποφασίσει να τον λένε Zowie, που σημαίνει ζωή…”. Η Angie μίλησε στην Daily Mail για την κοινή ζωή της με τον Bowie.

Παραδέχθηκε ότι πριν παντρευτούν της είχε πει ότι δεν την αγαπάει και πως το βράδυ, πριν από το γάμο τους συμμετείχαν σε τρίο. “Threesomes, foursomes, fivesomes” λέει η Αντζι για τις σεξουαλικές της εμπειρίες με τον “Ziggy Stardust”, καθώς ποτέ δεν ήταν οι δυο τους. Εξήγησε ότι δεν του απαγόρευσε να έχει κι άλλες σχέσεις, με την προϋπόθεση αυτές να μην… ήταν μπροστά στα μάτια της.

Το νέο του θανάτου του, το έμαθε ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι του Celebrity Big Brother και στη συνέντευξή της, όταν βγήκε από αυτό, μίλησε για την περίοδο του χωρισμού τους.

«Κάποια στιγμή, ενώ είχα μια διαφωνία με την προσωπική του βοηθό, Corinne Schwab, έτρεξε καταπάνω μου από την άλλη πλευρά του δωματίου, με έπιασε από με τα δύο του χέρια από τον λαιμό και άρχισε να με σφίγγει. Ήταν φρικτό. Η Corinne τον απομάκρυνε. Λίγο καιρό μετά συναντηθήκαμε στο Βερολίνο για να μιλήσουμε για το διαζύγιο. Βρήκα όλα της τα προσωπικά αντικείμενα στο δωμάτιο. Τα πέταξα από το παράθυρο και τα άκουσα να πέφτουν πάνω σε ένα αυτοκίνητο», είπε η Angie.

H 66χρονη ηθοποιός τόνισε ότι με το διαζύγιο έχασε και τη δουλειά της διότι δούλευε γι’ αυτόν, έχασε όμως και τον γιο της. Επίσης, κατηγόρησε τον Bowie ότι απέλυε όποιον μιλούσε με καλά λόγια γι’ αυτή.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε