Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Νεολαία Wars! Οι νεολαίοι του Ποταμιού “στολίζουν” τον Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο!

Νεολαία Wars! Οι νεολαίοι του Ποταμιού “στολίζουν” τον Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο!

Δεν έχει τέλος η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά την υπόθεση με τους διορισμούς της μητέρας και της αδελφής του γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ποταμιού, σειρά είχε να πάρει θέση και η Κοινότητα Νέων του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Στα όσα δημοσιεύθηκαν το σαββατοκύριακο και αφορούσαν σε διορισμούς της μητέρας και του αδερφού του στο Μαξίμου και στο υπουργείο Υγείας, αντίστοιχα, αναφέρεται με μακροσκελή του απάντηση που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσων Σχινάς Παπαδόπουλος.

Ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ένα μακροσκελές άρθρο του στο kokkino.gr, σχετικά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το οποίο μάλιστα είχε τίτλο “Τους Ρουφιάνους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Κατάλαβες Πρώτο Φλέμα;”.

Στο άρθρο του επικαλέστηκε τα πεπραγμένα των συγγενών του και άσκησε σκληρή κριτική στο επίμαχο δημοσίευμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Μπροστά στη ρουφιανιά και τον κιτρινισμό στέκομαι περήφανος και τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια”.

Η απάντησή του αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με το Ποτάμι να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία μάλιστα επικαλείται και ένα σκίτσο του Αρκά!

Υπόθεση… νεολαίας

Ωστόσο και η Κοινότητα Νέων του Ποταμιού εξέδωσε ανακοίνωση, σε επίσης σκληρό ύφος. Αυτή έχει τίτλο “Ηθικός νέος. Ούτε αριστερός, ούτε δεξιός” και αναλυτικά αναφέρει: “Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι το κείμενο αυτό αποτελεί την απάντηση του ηγέτη της νεολαίας του κόμματος που μας κυβερνά.

Τελικά η ανασφαλής ψυχονοοτροπία του «ξέρεις ποιός είμαι εγώ ή η οικογένειά μου;» δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο. Μόνο κομπλεξικό, εκδικητικό και πεινασμένο.

Η νεολαία είναι το πιο προοδευτικό κομματί ενός οργανισμού που κοιτάει μπροστά, με ήθος και συναίσθηση της πραγματικότητας και της κοινωνικής αδικίας. Δεν προσδοκά επετηρίδες και εξαργύρωση. Φτιάχνει το νέο, αντί να κλαίει ή να επαίρεται για το παλιό. Έτσι μόνο τιμάει το παρελθόν και φτιάχνει το μέλλον.

Όταν έχεις δικό σου παρελθόν, δε χρειάζεται να μιλάς για αυτό ή για την οικογένειά σου. Μιλάει αυτό και το ήθος σου για εσένα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε