Τρίτη, 1 Οκτ.
20oC Αθήνα

Δημοσκόπηση μήνυμα στην κυβέρνηση! Το 85% δεν είναι ικανοποιημένο από τις επιδόσεις

Δημοσκόπηση μήνυμα στην κυβέρνηση! Το 85% δεν είναι ικανοποιημένο από τις επιδόσεις

Μεγάλη απαισιοδοξία επικρατεί στους πολίτες τόσο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση όσο και γενικά για τις επιδόσεις της σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης το 85% των ερωτηθέντων δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το αποτέλεσμα που δείχνει πως ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις το 16,5% δηλώνει πως συμφωνεί με τις κυβερνητικές επιλογές.

Όσον αφορά στο ασφαλιστικό το 73,5% των πολιτών είναι αντιθετοι με τις επιλογές της κυβέρνησης. Εν τω μεταξύ, η απαισοδιοξία είναι έκδηλη, καθώς περίπου το 70% των πολιτών πιστεύουν πως τα οικονομικά τους θα χειροτερεύσουν τον επόμενο χρόνο.

Εν τω μεταξύ, στους πολιτικούς αρχηγούς πρώτος σε δημοτικότητα έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολουθεί ο Βασίλης Λεβέντης που το 28% των πολιτών έχουν θετική γνώμη. Τρίτος σε δημοτικότητα είναι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και ακολουθεί τέταρτος ο Έλληνας πρωθυπουργός.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε