Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Η ΑΕΚ θέλει τον Ορλάντο Σα”, γράφουν οι Άγγλοι

ΦΩΤΟ getreading.co.uk
ΦΩΤΟ getreading.co.uk

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Ορλάντο Σα της Ρέντινγκ, με αγγλικό δημοσίευμα να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα getreading.co.uk, η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ορλάντο Σα, ο οποίος έχει πλέον λίγο χρόνο συμμετοχής στην αγγλική ομάδα. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Άγγλους.

“Ο Ορλάντο Σα είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ήρθε το καλοκαίρι από τη Λέγκια και ξεκίνησε καλά την καριέρα του στην ομάδα. Σκόραρε τέσσερα γκολ στα επτά πρώτα παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπληκτικού χατ-τρικ στη νίκη με 5-1 επί της Ίπσουιτς τον Σεπτέμβρη.

Στο επόμενο παιχνίδι όμως με την Ντέρμπι αποβλήθηκε και από τότε έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε 13 παιχνίδια. Οι ευκαιρίες του περιορίστηκαν ακόμα περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες μετά την άφιξη του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, μιας κι έχει ξεκινήσει μια μόνο φορά στην ενδεκάδα από την πρόσληψή του στις 17 Δεκέμβρη. Η ΑΕΚ θέλει μια συμφωνία δανεισμού του 27χρονου επιθετικού μέχρι το τέλος της σεζόν”, αναφέρει το δημοσίευμα. Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, πάντως δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το συγκεκριμένο σενάριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε