Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος οδηγεί τρακτέρ και στηρίζει τους αγρότες – Στήνονται τα νέα μπλόκα (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Ο Απόστολος Γκλέτσος στο πλευρό των αγροτών που στήνουν μπλόκα για το ασφαλιστικό και τη φορολόγησή τους…

Την στήριξή του στους αγρότες έδειξε ο Απόστολος Γκλέτσος. Όταν συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Στυλίδας, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, έκανε την εμφάνισή του και ο δήμαρχος της πόλης, που μάλιστα – όπως βλέπετε στη φωτογραφία – κάθισε στη θέση του οδηγού ενός τρακτέρ. Σε δηλώσεις του τόνισε πως θα είναι στο πλευρό τους και κάλεσε όλους τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης.

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Εν τω μεταξύ, περισσότερα από 1.000 τρακτέρ έχουν «κατασκηνώσει» από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 στο τελωνείο του Προμαχώνα -στα σύνορα της Ελλάδας με την Βουλγαρία- και όπως επεσήμανε ο αγροτοσυνδικαλιστής, Παύλος Αραμπατζής, «μέρα με τη μέρα το μπλόκο ενδυναμώνεται και δεν αποκλείεται να ξεπεράσουμε και τα 2.000 μηχανήματα». 

Δυναμική κινητοποίηση έχουν αποφασίσει και οι αγρότες-κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής της Δράμας, οι οποίοι και έχουν ορίσει σημείο συνάντησής τους, στις 12:00, τη διασταύρωση Κοκκινογείων προς την Εξοχή. «Δεν έχουμε οριστικοποιήσει αν θα προχωρήσουμε στο κλείσιμο του οδοστρώματος συμβολικά ή οριστικά» υπογράμμισε ο συντονιστικής του μπλόκου, Χρήστο Γκόντιας, επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Στην Ημαθία, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πρωτοβουλίας Αγροτών, αλλά και άλλων ανεξάρτητων αγροτικών συλλόγων, στήνουν το μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας, ενώ αυτό στο Νισέλη Αλεξάνδρειας ενισχύεται διαρκώς.

Πηγή: lamiastar.gr , lamiareport.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε