Δευτέρα, 28 Οκτ.
20oC Αθήνα

Ευρωπαϊκό…σάλπισμα ο Πανιώνιος! Νίκη με Πανθρακικό!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι τρελοί πανηγυρισμοί των παικτών του Πανιωνίου μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανθρακικό αποδεικνύουν τη σημαντικότητα της νίκης (0-1) για τους “κυανέρυθρους” που έμειναν με δέκα στο γήπεδο στο 76′ μετά την αποβολή του Ρισβάνη.

Το live του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν “φτωχό”, χωρίς φάσεις… Ωστόσο η εξέλιξη του δεύτερου μισού του αγώνα, αποζημίωσαν όσους τον παρακολούθησαν, καθώς ο Πανιώνιος που έπαιζε με δέκα είχε δοκάρι και κέρδισε πέναλτι στην ίδια φάση, η οποία του επέτρεψε να πάρει τη νίκη.

Η μοναδική φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 12′, όταν το φάουλ του Ποτουρίδη ανάγκασε τον Διούδη σε μια δύσκολη απόκρουση. Πήρε το ριμπάουντ ο Ίγκορ  που ναι μεν ευστόχησε, αλλά υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ. Τα λάθη και των δύο ομάδων, ήταν πολλά και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν καλύτερο. Στο 47′ το δυνατό σουτ Μπακασέτα, δεν απείλησε ούτε όμως και η κεφαλιά του  Χασομέρη, δέκα λεπτά μετά.Ο ρυθμός της αναμέτρησης σταδιακά έπεφτε, μέχρι την αποβολή του Ρισβάνη στο 76′, όταν πήρε δεύτερη κίτρινη μέσα σε τέσσερα λεπτά…

Ωστόσο, αυτό δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί ο Πανθρακικός. Αντίθετως, στο 86′ σε τετ α τετ ο Καραμάνοςέστειλε τη μπάλα με πλασέ στο δεξί δοκάρι και έπειτα έδιωξε με το χέρι πάνω στη γραμμή ο Παπαγεωργίου που αποβλήθηκε… Ο Πανιώνιος κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονόμου στο 88′. Αυτό ήταν το γκολ της νίκης για τους “κυανέρυθρους”.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γ. Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (30′ Μεχία), Ηλιάδης (82′ Νικόλτσης), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (69′ Μάρτινς), Ντιγκινί, Ίγκορ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας (81′ Τζανδάρης), Καραμάνος, Αργυρόπουλος, Καθάριος (74′ Μπαργκάν), Βιγιάλμπα (67′ Μασούρας)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε