Δευτέρα, 21 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ματσάρα και σοκ του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις! Επίμονη Ξάνθη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

“Πάγωσε” στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ, που κόντεψε να φύγει με τη νίκη από την Ξάνθη. Ομως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) στο τέλος του αγώνα και… ξέραναν τον “Δικέφαλο” στο καταπληκτικό εξ’ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής.

Το live του ματς

Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και ως το 20ο λεπτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε ούτε να δημιουργήσει ευκαιρία αλλά ούτε και να “δέσει” την άμυνά του με αποτέλεσμα η Ξάνθη να έχει πέντε τελικές και ο “Δικέφαλος” καμία. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς σκόραραν πρώτοι, αλλά υπέστησαν το σοκ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Στο 8′ είχε την πρώτη της ευκαιρία η Ξάνθη με τον Σολτάνι, αλλά η προσπάθεια του Κοροβέση αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του Όλσεν. Πέντε λεπτά μετά, ο Ορφανίδης έκανε το σουτ στην κίνηση και μπλόκαρε ο Όλσεν και στο 15′ ο Σολτάνι βγήκε τετ-α-τετ με τον Σουηδό και ο τελευταίος μάζεψε και πάλι την μπάλα.

Στο 18′ η Ξάνθη είχε κι άλλη ευκαιρία! Σε σέντρα του Νιέτο στον Σολτάνι, ο δεύτερος έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Ορφανίδη, αλλά ο Όλσεν που… φώναξε και πάλι “παρών”.

Η πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήταν στο 28′. Επειτα, από γύρισμα του Κοροβέση ο Μυστακίδης με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Τσέναμο. Ωστόσο, τρία λεπτά μετά δεν αστόχησε. Στο 31′ έβγαλε τρομερή σέντρα ο Κοροβέσης από τ’αριστερά και με κεφαλιά ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ (0-1)!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι της Ξάνθης στο 49′ σε κεφαλιά του Καπετάνου!
Στο 57′ ο ΠΑΟΚ έχασε απίστευτη ευκαιρία για το δεύτερό του γκολ! Ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζαβέλλας “έπιασε” την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη που όμως δεν μπόρεσε από καλή θέση να τη στείλει στα δίχτυα! Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά και ο “Δικέφαλος” φαινόταν πως είχε κλειδώσει τη νίκη…

Ωστόσο, στις καθυστερήσει υπέστη σοκ! Η Ξάνθη ισοφάρισε στο 90′ +1′. Τότε ο Τριάδης εκτέλεσε φάουλ, ο Σολτάνι “έπιασε” την κεφαλιά κι έκανε το 1-1!

Skoda Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Γουάλας, Βασιλακάκης (62’Χερέα), Λουσέρο, Νιέτο (58’Τριάδης), Ορφανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος (72′ Σκούρτης).
ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Όλσεν, Κίτσιου, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Πέλκας (58′ Ροντρίγκες), Σάμπο (46′ Βίτορ), Μυστακίδης (87’Ζάιρο), Αθανασιάδης.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε