Κόσμος

Τριπλή βομβιστική επίθεση με τουλάχιστον 45 νεκρούς στη Δαμασκό

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 110 τραυματίστηκαν σήμερα σε τριπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στη μεγαλύτερη σιιτική συνοικία της Δαμασκού, κοντά στο τέμενος Σαγίντα Ζεϊνάμπ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό όπως μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Το SANA είχε αρχικά μεταδώσει ότι 30 ήταν οι νεκροί από τις εκρήξεις αυτές, για τις οποίες διευκρινίζει ότι ήταν τρεις και σημειώθηκαν η μια με παγιδευμένο αυτοκίνητο και οι άλλες από δύο καμικάζι κοντά στο σιιτικό τζαμί Σαγίντα Ζεϊνάμπ, νοτίως της συριακής πρωτεύουσας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκεχειρία στα χαρτιά: Οι αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβάσεις και το «όχι» του Πούτιν για παράταση
Οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από τις προσπάθειες μεσολάβησης για ειρήνη, εκτός εάν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις προόδου σύντομα, δήλωσαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών του Μάρκο Ρούμπιο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1