Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Ανελέητο “γλέντι” στο Twitter για τα #didaktra! Ατάκες “φωτιά”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά την πρότασή του για επιβολή διδάκτρων από τους μαθητές των δημοσίων σχολείων. Η Ράνια Σβίγγου τον έχει ήδη “αδειάσει”, ο ίδιος υποστηρίζει πως έχουν παραποιηθεί τα λεγόμενά του, ωστόσο στο Twitter γίνεται… πανηγύρι!

Το επίμαχο άρθρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, που δημοσιεύτηκε στην Αυγή, έχει τίτλο “Από τη θεωρία στην πράξη”. Στο συγκεκριμένο άρθρο μεταξύ άλλων ο βουλευτής και πρώην δημοσιογράφος στην ΕΡΤ3 προτείνει και την επιβολή διδάκτρων από τους μαθητές των δημοσίων σχολείων με σκοπό την βελτίωση των παροχών του εκπαιδευτικού συστήματος!

Σύμφωνα με την πρότασή του, μάλιστα, τα ετήσια δίδακτρα θα ανέρχονται κατά μέσο όρο στα 600 ευρώ τον χρόνο! Με ανάρτηση της στο twitter, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου, “αδειάζει” τον Αλέξανδρο Τριαανταφυλλίδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Συγκεκριμένα τονίζει ότι “η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης” είναι “βασική δέσμευση της Αριστεράς” και προσθέτει: “Προχωράμε σε περισσότερο και καλύτερο δημόσιο σχολείο”.

Όλα αυτά την ώρα που ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης απαντά μετά τον σάλο που προκλήθηκε και κάνει λόγο για “πλήρη παραποίηση και διαστροφή των απόψεών μου”.

Οι διευκρινίσεις βέβαια μικρή σημασία έχουν για τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πραγματικά… ξεσαλώνουν, κάνοντας πρώτο trend το #didaktra.

Δείτε μερικά από τα πιο απολαυστικά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε